dagens memoarer

vi vaknade bada utan huvudvark och med roliga minnen fran gardagens kvall. fishtanken uteblev, och lika bra var val det.

att en random person kommer fram till en pa ett dansgolv i nha trang och sagar "jag kanner din lillebror, henke larsson! och rakan!!" ar harligt men konstigt men sa var det. daniel gick i rickes klass i gymnasiet, och hans polare erik ar lizettes kompis elisabets lillebror. det kanske lat langsokt men anda, tank vad varlden faktiskt ar liten.

vi fyra falkenbergsbor gick vidare mot en "gatubar" (barnstolar i plast + tillhorande bord, ungefar i mina gamla lekstugemoblers storlek) dar dom serverade billig ol (2 spann for en flaska) och slog oss ner dar tillsammans med 3 killar fran sydney. som om inte falkenbergskillarna var nog traskade rebecca och lina (goteborgstjejerna vi traffade i hoi an) forbi vart hak och joinade oss for en stund.
australia day firades alltsa med mestadels svenska vastkustbor. inte fel alls!

idag har vi hangt pa stranden med samma gang. det visade sig att vi klickar totalt med dom sota goteborgsflickorna. vi har aven turen att dom ska stanna i nha trang lika lange som vi, sa bli inte forvanade om vi om nagra dagar har lagt till med anna gottiga ord sadar.

nu ska jag skypea med frugan.
swing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0